Dragi prijatelji!

Prije 6 godina bacili smo se u jedan ogroman projekt, bez sredstava, ikakve opreme i sa svega nekoliko para ruku. Imali smo samo prekrasnu viziju. Trud i upornost su se na kraju isplatili i naše je Radno prvenstvo hrvatskih ovčara od sna postalo stvarnost.
Jedna od najvećih nagrada bila nam je prepoznavanje rada i entuzijazma našeg Kluba od strane g. Damira Skoka, koji je RPHO redovito isticao kao jedno od najvažnijih kinoloških događanja održanih u Hrvatskoj.
A sada s neizmjernim ponosom možemo objaviti da je čitava priča podignuta na još jedan viši nivo. Jer će se ove godine, prema odluci Hrvatskog kinološkog saveza, ova manifestacija po prvi put održati pod nazivom SVJETSKO PRVENSTVO HRVATSKIH OVČARA:-).
Nakon odluke HKS-a, odlične vijesti samo su nastavile pristizati - uskoro smo primili potvrde o pokroviteljstvu SPHO-a od strane Predsjednice Republike Hrvatske gđe. Kolinde Grabar-Kitarović, kao i od gradonačelnika Grada Zagreba, g. Milana Bandića. Ogromno hvala svima na podršci koju su nam pružili i nadamo se da ćemo u potpunosti opravdati ukazano povjerenje.
Prvenstva hrvatskih ovčara nikad ne bi zaživjela da nije bilo pomoći KOSSP-a Zagreb i Hrvatskog kinološkog saveza, koji stoje uz nas i ove godine. No usprkos tome posla je uvijek puno, pa pozivamo sve vlasnike i ljubitelje ove pasmine, udruge i organizacije da nam se također pridruže, te nas podrže u organizaciji ove manifestacije svjetskog karaktera. Vjerujemo da upravo kroz ovakva događanja možemo pokazati koliko je uistinu velika naša autohtona pasmina hrvatski ovčar.
Što se tiče Vas, dragi, vjerni natjecatelji, uopće ne sumnjamo da ćete trenirati s nevjerojatnim poletom, kao što uvijek i činite:-). Neke od titula Svjetskih prvaka čekaju upravo na Vas!

Klub Hrvatski ovčar - Zagreb

 

 

• 22.11.2016. - Na stranici "Natjecanje" objavljene startne liste.

• 06.11.2016. - Na stranici "Lokacija" objavljene lokacije natjecanja i događanja na Svjetskom prvenstvu hrvatskih ovčara.

• 06.11.2016. - Na stranici "Natjecanje" objavljen raspored Svjetskog prvenstva hrvatskih ovčara.

• 06.11.2016. - OBAVIJEST ZA NATJECATELJE U BIKEJORINGU - Ukoliko nemate svoj bicikl i želite da vam ga posudimo za natjecanje, molimo pošaljite nam e-mail.

• 06.11.2016. - Ostavili smo vam nekoliko dana da razmislite i revidirate svoje prijave, ali one su sada službeno zatvorene. Veliko hvala svima koji su odlučili doći, kao i onima koji su bili dovoljno hrabri da se okušaju u nekim disciplinama po prvi puta:-). Vidimo se uskoro!

• 01.11.2016. - Prijave su otvorene! Linkovi na online prijavnice za radne discipline i izložbu, kao i katalog, nalaze se na stranici "Prijave".

• 03.08.2016. - Na stranici "Natjecanje" objavljen Pravilnik Svjetskog prvenstva hrvatskih ovčara.

• 13.07.2016. - Prema odluci Hrvatskog kinološkog saveza, sudjelovanje na našoj Specijalnoj izložbi hrvatskih ovčara koja će se održati u sklopu Svjetskog prvenstva hrvatskih ovčara, BIT ĆE BESPLATNO ZA SVE SUDIONIKE:-).

• 27.05.2016. - Hotel Zagreb na Bundeku i ove godine nam je izašao u susret; za naše natjecatelje cijena jednokrevetne sobe s doručkom iznosi 270 kn + 7 kn pristojbe, a dvokrevetne sobe s doručkom 300 kn + 14 kn pristojbe. Naknada za psa je 50 kn (ako je više pasa u sobi naplatit će samo jednog). Rezervirati treba direktno na e-mail zagreb@hup-zagreb.hr s napomenom "hrvatski ovcar". Nemojte rezervirati preko Bookinga jer će vam u tom slučaju obračunati njihove cijene.

• 29.04.2016. - Postavljena službena stranica Svjetskog prvenstva hrvatskih ovčara!